Novi udarac za Đordija, i Tofaš prešao u Ligu šampiona!

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 13:04

Novi udarac za Đordija, i Tofaš prešao u Ligu šampiona!

Turski košrkaški klub Tofaš poslednji je u nizu koji je napustio Evrokup i opredelio se za igranje u Fibinoj košarkaškoj Ligi šampiona, potvrđeno je za RTS.
Klub iz Burse, koji je bio izborio mesto u četvrtfinalu prekinute sezone Evrokupa, odlučio se da promeni ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << promeni evropsko takmičenje.

Kako saznajemo, nezadovoljni statusom i odnosom rukovodstva Evrolige, pod čijom ingerencijom je i Evrokup, Tofaš je bolju i pravedniju opciju našao u sve jačoj, ali i finansijski isplativijoj Ligi šampiona.
Tamo će imati najviše moguće ambicije, a produžetak saradnje sa trenerom Orhunom Eneom jedan je od pokazatelja. Uz to, očekuje se ostanak dobrog dela igrača iz nedavno i zvanično završene sezone.
Klub, koji značajna sredstava dobija od fabrike automobila "Fiat", koja je ekonomski pokretač grada, tako će se pridružiti zemljacima iz Darušafake, koji su u paketu sa Ritasom i Bilbaom nedavno takođe prešli pod okrilje sve jačeg i veoma ambicioznog Fibinog takmičenja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI POTPIS ZA LIGU ŠAMPIONA: Turski VELIKAN okrenuo leđa Evroligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020

Novi udarac za Bertomeua...Ređasu je udarci za Evroligu i njenog prvog čovek Đordia Bertomeua. Naime, nakon Darušafake za okretanje ledđa Evroligi odlučio se i turski košrkaški klub Tofaš koji je poslednji u nizu napustio Evrokup i opredelio se za igranje u Fibinoj košarkaškoj Ligi šampiona...Klub...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tofaš napustio Evrokup i prešao u Ligu šampiona

Izvor: B92, 03.Jun.2020

Turski Tofaš iz Burse napustio je Evrokup i naredne sezone igraće FIBA Ligu šampiona...To je još jedan udarac za Evrokup, s obzirom da su takmičenje ranije napustili Ritas, Darušafaka i Bilbao...Tofaš se posle tri sezone u Evrokupu zahvalio na saradnji Evroligi i prešao u takmičenje pod okriljem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.