Novi Beograd u pohodu na petu uzastopnu pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 18:36

Novi Beograd u pohodu na petu uzastopnu pobedu

Na redu je meč Lige šampiona.

Vaterpolisti Novog Beograda u devetom kolu A grupe Lige šampiona dočekuju Dinamo iz Tbilisija sa željom da nastave sjajnu seriju od dolaska trenera Dejana Jovovića i zabeleže peti uzastopni trijumf.

Meč se igra u sredu od 19.45, a Novobeograđani su ubedljivo slavili u prvom delu sezone u Gruziji 17:8.

- Mislim da su svi igrači do sada shvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da kao ekipa ne smemo sebi da dozvolimo opuštanje nijednog trenutka, a pogotovo ne na startu utakmice. Postepeno uvodimo tim u neke stvari koje će biti osnova naše igre u budućem periodu. Ovakve utakmice treba da nam maksimalno pomognu da postepeno uđemo u sistem igre koji želimo da primenjujemo u finišu sezone kada će se odlučivati o trofejima. Dinamo je ekipa koja ima iskusne internacionalce i odlično je vođena od strane našeg Dejana Stanojevića. Imamo odličnog protivnika za pravo nadigravanje u bazenu - izjavio je Jovović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.