Nova pravila Lige šampiona olakšavaju Pogbin transfer?

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pravila Lige šampiona olakšavaju Pogbin transfer?

Sada bi sve moglo da bude lakše, dva kluba su zainteresovana, Francuz nije odustao, razlog svi znamo...

Nova pravila Lige šampiona bi mogla da otvore vrata odlasku Pola Pogbe iz Junajteda već na zimu.

Ne prestaju spekulacije, tim igra loše, on nije ni senka onog igrača sa Mundijala, već je protraćio dve godine, a kako smo rekli, Juventusovi navijači mu spremaju doček kakav će ga još jednom uveriti da mu je mesto među "Bjankonerima".

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima i opciju Barselone, gde bi želeo da igra sa Mesijem, nije tajna da bi to bio poslednji komadić u slagalici Valverdea za napad na triplu krunu.

Kako rekosmo, od ove godine, igrač će u grupnoj fazi moći da nosi dres jednog, a u nokaut fazi Lige šampiona dres drugog kluba.

To će svakako pojačati interesovanje, ali i cenu za Francuza koji bi, javna je tajna, želeo da vidi leđa Murinju.

No, Junajted je odlučio da stane iza trenera, priča se da i dalje ima poverenje da će uspeti da vrati ekipu na pravi kolosek, a veliko je pitanje da li bi žrtvovali Pogbu. Ipak, najava da će platiti klauzulu za Pelegrinija iz Rome bi zaista mogla da otvori vrata za sigurno rekordni transfer u januaru.

Sve je to ipak na dugom štapu, priča se da je Junajted odbio 110 miliona od Barselone ovog leta, ali bi Juventus mogao da uz novac ponudi recimo Dibalu koji je čini se višak u ovom timu, odnosno ne može da dobije pravu šansu.

Ostaje da vidimo, tek Pogbu će sačekati ovacije 7. novembra na "Alijancu", što će dodatno pojačati njegovu nostalgiju za Torinom. Problem su i njegova primanja, ali je navodno Rajola rekao Nedvedu da je Francuz spreman da se odrekne dela plate kako bi se vratio u klub, a deo će, kao i u Ronaldovom slučaju, pokriti sponzorski ugovori...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.