Nikada ne biste pogodili rezultat u Minhenu - Bajern pao na peto mesto!

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada ne biste pogodili rezultat u Minhenu - Bajern pao na peto mesto!

Ekipa Bajerna iz Minhena nije uspela da osvoji niti jedan bod na svom terenu danas.

Loša forma Bajerna iz Minhena.

Četvrtu utakmicu uzastopno su bez pobede, nakon nerešenog rezultata protiv Augsburga i poraza od Herte, igrali su nerešeno sa Ajaksom u Ligi šampiona, a danas novi poraz i to na "Alijanc areni".

Bajern je poražen od Borusije Menhengladbah sa 0:3 (0:2) i sada je pao na peto mesto, a postoji mogućnost da kolo završi na šestom mestu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Plea je doveo goste u prednost posle deset minuta igre, odlično je šutirao sa 20 metara u sam ugao, Manuel Nojer nije uspeo ništa da uradi u ovom slučaju.

Samo šest minuta kasnije, Hofman krade loptu duboko na polovini Bajerna iz Minhena, dodaje do Štindla koji bez problema vara Nojera za velikih 0:2.

Bajern je nakon toga bio bolji tim, napadali su, imali posed, šuteve, ali lopta nije zatresla mrežu gostiju do samog kraja utakmice. Roben i Levandovski su imali velike šanse, ali je Zomer bio jedan od igrača utakmice danas.

Šlag na tortu Borusiji stavlja Herman koji u 88. minutu postavlja konačnih 0:3!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.