Nevolje u Gradu svetlosti, rešenje je Venger?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevolje u "Gradu svetlosti", rešenje je Venger?

Francuski mediji navode da bi bivši trener Arsenala mogao da prihvati ponudu.

PSŽ je sjajno startovao sezonu, imaju devet pobeda u isto toliko odigranih mečeva u Ligi 1, postigli su hrpu golova, jedini poraz ove sezone doživeli su na "Enfildu" od Liverpula u Ligi šampiona.

Nedavno su upravo u elitnom takmičenju savladali Crvenu zvezdu na svom terenu sa 6:1, a minulog vikenda su sa 5:0 dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i jednog od glavnih konkurenata za titulu u Francuskoj, ekipu Liona.

Tuhelova četa igra zaista sjajno, sezona je otvorena na najbolji mogući način, kako je PSŽ sa devet pomenutih pobeda postao prvi tim u istoriji francuskog fudbala koji je upisao trijumfe u prvih devet kola Lige 1.

Ipak, nije sve tako bajno u francuskom klubu, navode tamošnji mediji.

Navodno su Tomas Tuhel i sportski direktor Antero Enrike u lošim odnosima, pa bi Portugalac uskoro mogao da ostane bez posla.

Ukoliko se to zaista i dogodi, francuski mediji veruju da bi u klub sa "Parka prinčeva" mogao da stigne Arsen Venger.


Legendarni trener Arsenala od ovog leta je bez posla, napustio je "Tobdžije" nakon 22 godine, ali je otvoreno rekao da ne planira da ide u penziju.

On se i ranije povezivao sa Parižanima, ali sa mestom trenera, koje je na kraju dodeljeno Tuhelu.

Ipak, mediji u Francuskoj veruju da bi Venger mogao da prihvati i drugu rolu u redovima "Svetaca", on bi u slučaju odlaska Enrikea mogao da dobije ponudu da postane jedan od direktora kluba.

Dakle, ne bi bio klasičan sportski direktor, već bi imao i jaču poziciju u hijerarhiji kluba, bio bi po ovlašćenjima odmah iza predsednika Nasera Al Kelaifija.

Venger bi tako blisko sarađivao sa Tuhelom, Nemac bi imao bitniju ulogu kada su transferi u pitanju nego do sada, dok bi francuski stručnjak umešao prste u razne sfere kluba.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.