Nema kod Anrija nevaspitanja, evo šta je naterao svog igrača da učini! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema kod Anrija nevaspitanja, evo šta je naterao svog igrača da učini! (video)

Legedanrni francuski fudbaler još uvek ima dugačak put pred sobom u trenerskim vodama, ali je već na startu pokazao da kod njega neke stvari moraju da se poštuju.

Uzeo je Tijeri Anri vruć krompir od Leonarda Žardima, aktuelni vicešampion Francuske ima očajnu sezonu, nalaze se u zoni ispadanja u Ligi 1, kako stvari stoje moraće dobro da se pomuče da bi izbegli šokantnu sudbinu.

Po dolasku u Monako zatekle su ga brojne povrede, pa je bio i prinuđen da pruži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu brojnim mladim fudbalerima, a pored fudbalskih lekcija deli im i životne.

Tako je na konferenciju za medije pred večerašnji susret sa Dortmundom, na oproštaju od Lige šampiona, poveo mladog štoper Benou Badijašila.

Po završetku konferencije, mladi defanzivac je samo ustao i krenuo ka izlazu, ali je zaboravio da uvuče svoju stolicu.

Anri ga je odmah opomenuo da se vrati i namesti stolicu, mladi Badijašil je odmah poslušao svog trenera, vratio se pognute glave i gurnuo stolicu.

U nastavku pogledajte kako je to izgledalo.

Thierry Henry makes Benoît Badiashile tuck his chair... pic.twitter.com/EqbcH70r6z

— Football Mumble (@football_mumble) 11. децембар 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.