Nejmarov nebitni rekord koji mnogo govori o njemu i Ligi 1

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 10:22

Nejmarov nebitni rekord koji mnogo govori o njemu i Ligi 1

Brazilac igra svaku treću...

PSŽ ne blista ove sezone, Bordo je u subotu uzeo zasluženi bod na Parku prinčeva, a pogodak za Parižane opet je postigao Nejmar.

Brazilac je došao do svog 50. jubilarnog gola u Ligi 1, a za to mu je bilo potrebno samo 58 utakmica. Ipak, ovde je nešto drugo u prvom planu, a to je - kako je moguće da je Nejmar tek u svojoj četvrtoj sezoni u PSŽ odigrao samo 58 prvenstvenih utakmica?!

Nejmar je u svakoj sezoni kuburio sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povredama, ali ga je Tomas Tuhel i neretko odmarao, jer je Liga šampiona uvek bila prioritet za Parižane.

Nejmar ni u jednoj sezoni nije odigrao više od 20 ligaških utakmica, u prošloj je tek 15, mada je Liga 1 prekinuta zbog koronavirusa.

Očigledno je da Nejmaru prvenstvo nije u prvom planu, mada je uspeo da postavi rekord od 50 golova na 58 utakmica.

PSŽ ove sezone nije toliko ubedljiv u Ligi 1, ima tri poraza i jedan remi posle 12 utakmica, Lil može da ga stigne ako pobedi, a Olimpik Marsej da ga prestigne ako pobedi u dve utakmice koliko ih ima manje.

Da li će trka za titulu u Francuskoj konačno biti zanimljiva? Podsetimo da su Nejmar i drugovi vezali tri...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tuhel sada i protiv igrača, nema više nikog na svojoj strani!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Nemac na tankom ledu, od početka sezone problemi samo rastu...PSŽ je opet odigrao ispod svog nivoa, nije izgubio, ali remi sa Bordom ponovo je izneo prljav veš ispred kuće...Tomas Tuhel nije imao pohvalne reči za svoje igrače, i očigledno je da nešto ne štima. PSŽ je u Ligi šampiona jedva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.