Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 11:08

Nejmar priča saigračima da se vraća u Barselonu, presudiće Liga šampiona

Mundo Deportivo doneo novu informaciju

Katalonija gori, Nejmar je otkrio saigračima da će ovog leta potpisati za Barselonu. Ovu informaciju je ovog jutra plasirao uticajni katalonski Mundo Deportivo, uz saznanja da će rezultati PSŽ-a u završinici Lige šampiona imati najveći uticaj na potencijalni mega transfer.

Barselona nije krila svoju želju da vrati sjajnog Brazilca u Kataloniju, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a i on je pokušavao da izdejstvuje transfer još prošlog leta, ali PSŽ je odbio ponudu prvaka Španije koja je uključivala novac, uz pojedine fudbalere, kao što je Usman Dembele. Nejmar je sada uveren da će se ovog leta vratiti u Barselonu, iz koje je 2017. godine prešao u Pariz za 222 miliona evra.

„Želim u Barselonu, samo u Barselonu“, navodno je rekao Nejmar najbližim saigračima iz Pari Sen Žermena tokom virusa korona.

Međutim, mnoge stvari moraće da se poklope ukoliko bi Brazilac i Barselona želeli da se taj transfer dogodi.Naime, zbog ekonomske krize koja je pogodila svet nakon pandemije virusa korona, Barselona neće imati 130 miliona da plati za sjajno krilnog  napadača, a pitanje je hoće li Parižani prihvatiti novac i fudbalere koje će ponuditi Katalonci. Takođe i Nejmar će morati da se žrvtuje i pristane na smanjenje plate.

Za njega, baš kao i za PSŽ prioritet je Liga šampiona, a nakon toga će uslediti ozbiljnije priče na relaciji Barselona – Pariz. Gazda Svetaca žarko želi da se domogne najvažnijeg evropskog trofeja. Opsednut je tim takmičenjem i moguće je da bi omekšao u pregovorima u slučaju da Nejmar bude u gro planu tokom završnice Lige šampiona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.