Izvor: RTS, 14.Apr.2021, 07:49

Nejmar o Kimihu: Možete devojci da pevate celu noć, ali...

Brazilski fudbaler Nejmar pokazao je protiv Bajerna da je jedan od najboljih igrača na svetu i da, kada je raspoložen, ne postoji protivnik koji može da ga čuva. Nejmar je uprkos promašajima odigrao neverovatan meč i bio jedan od najzaslužnijih što je Pari Sen Žermen prošao u polufinale Lige šampiona.
Evropa ima novog šampiona, PSŽ eliminisao Bajern i plasirao se u polufinale, iako je u revanšu poražen minimalnim rezultatom na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "Parku prinčeva".

Odlučio je veći broj golova u gostima, a nakon meča, Brazilac je emotivno proslavio trijumf sa saigračima, ispostavilo se, ispred Jozue Kimiha.
"Zabavno je jer nisam slavio da bih mu se podsmevao, već je bila proslava sa Leom (Paredesom). Sudbina je ta koja me je stavila blizu Kimiha", izjavio je Nejmar podsećajući na izjavu nemačkog veziste pred revanš u Parizu.
Kimih je istakao da je ubeđen da će Bajern proći jer je bolji tim i da je trebalo da pobede i u prvom susretu.
"Rekao je da je njihov tim bolji, da će pobediti. Bio je siguran da će se plasirati u polufinale. Ali ispalo je kao što je rekao, zar ne? Možete imati posed lopte, možete devojci pevati ceo dan, ali onda neko dođe i za pet minuta je odvede", slikovito je objasnila "desetka" Parižana.

Nejmar nije imao sreće da se proslavi jer je u roku od sedam minuta tri puta pogađao okvir gola, malo je nedostajalo da PSŽ bude kažnjen zbog toga, ali je on bio uveren u trijumf.
"Poruku koju smo morali da pošaljemo mi smo dobili prošle godine, kada smo stigli do finala. Odigrali smo sjajan meč protiv Bajerna, koji je bio najbolji tim tada. Sada to nisam video tako. Tokom žreba, rekao sam saigračima da ćemo se sastati sa Bajernom i to se desilo. Rekao sam im da budu mirni jer smo spremni. Morali smo sebi ovo da pokažemo, da možemo to da učinimo. Bila je sjajna utakmica, iako smo poraženi, igrali smo bolje od njih", zaključio je Nejmar i odbacio mogućnost da napusti klub.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.