Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 10:41

Ne može se tako u Evropu: Jović nestao, krivci su Marselo, Militao, Isko...

A Barselona čeka u subotu

Real Madrid na konopcima. Od tima slavljenog zato što je uspeo da se u doba korone prilagodi takmičarskom fudbalu i preotme Barselonu titulu prvaka Španije do ekipe koja služi za brisanje patosa prošla su samo tri meseca.

Skandal. Katastrofa. Užas.

Tim terminima mediji na Pirinejima „časte“ kraljevski klub posle blamaže u prvom kolu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i poraza od Šahtjora (2:3). Tri komanda postigao je prvak Ukrajine na stadionu „Alfredo di Stefano“, ubio u pojam izabranike Zinedina Zidana i dao za povod navijačima, ali i novinarima, da udare tamo gde je, po njihovoj oceni, Real najtanji.

Sinoć je bio, posebno u prvom poluvremenu, u odbrani i napadu, te Marka konstatuje kako se sa nivom koji su prikazali Eder Militao, Marselo i Luka Jović ne može u Evropu. Srpski reprezentativac opet je dobio šansu i – razočarao.

Zidan mu na početku ove sezone daje više prilika nego u celoj prethodnoj, ali zasad nema znakova da želi da uspe u Madridu. Nestao je. Zamenjen“, opisuje Marka učinak Jovića.

Ostali mediji navode da mu je utakmica u sredu veče bila 31. u dresu Reala i da je ostao na samo dva gola. Preskroman učinak za fudbalera plaćenog 60.000.000 evra. Bivši centarfor Ajtrahta proveo je na terenu 59 minuta, uputio jedan udarac na gol (glavom u prvom poluvremenu posle centaršuta Marsela), ostvario visok procenat uspešnih dodavanja (85 odsto, 11 od 13), ali mapa kretanja pokazuje da bio daleko od peterca Šahtjora i da je praktično bio bezopasan.

Postoje igrači na koje se Zidan opkladio s početka ove sezone, a nisu ni blizu svom najboljem izdanju. Tri slučaja se izdvajaju, u pitanju su Marselo, Jović i Isko“, smatra As i španskog reprezentativca odgovornim za slaba izdanja ekipe. „Srbin je već odigrao četiri meča, od toga tri kao starter, skupio 201 minut, a još nije dao gol“.

Teško da je baš Luka Jović najveći problem Reala. No, pošto je plaćen 60.000.000 evra logično je da njegova leđa „pucaju“ kad krene po zlu. Stradao bi i Eden Azar, ali ne igra, udaraju Španci i na Marsela, krivca za tri gola, pitaju Brazilca dokle će da greši, upozoravaju da su bez Serhija Ramosa u Ligi šampiona Madriđani pretrpeli sedam poraza na poslednjih osam utakmica i drhte pred subotu.

Nije ni ta Barselona bog zna šta, ali je – Barselona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sve ide brzo, poznat i Zidanov naslednik?

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Dve utakmice za "vađenje"...Već smo pomenuli, izgleda da se bliži drugi rastanak Florentina Perezea i njegovog miljenika Zinedina Zidana...Real Madrid je šokirao Evropu sinoć. Od Madriđana su bili bolji fudbaleri Šahtjora, predstavnici Ukrajine su došli dosta oslabljenji zbog pozitivnih igrača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.