Nastavlja se Super liga, derbi na Karađorđu

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se Super liga, derbi na "Karađorđu"

Fudbaleri Vojvodine i TSC-a igraće za vikend derbi petog kola Super lige Srbije.

Vojvodina i TSC su jedine ekipe koje u prva četiri kola ovosezonskog prvenstva Srbije imaju sve četiri pobede.

Posebnu je pažnju izazvao TSC koji je tek ušao u Super ligu, dok Vojvodina beleži odlične rezultate povratkom trenera Nenada Lalatovića.

Utakmica Vojvodina - TSC igraće se u nedelju od 20.00 na stadionu "Karadjordje" u Novom Sadu.

Aktuelni šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda takodje ima maksimalan učinak, ali iz tri utakmice.

Protivnik crveno-belih pred duel sa Jang Bojsom u kvalifikacijama za Ligu šampiona biće Spartak, u subotu od 20.00 u Subotici.

Spartak se prošle sezone borio za opstanak, a sa dve pobede u prva četiri kola je nagovestio da bi ova mogla da bude uspešnija.

Partizan će u nedelju od 19.00 dočekati ekipu Rada.

Mačva i Napredak će u nedelju igrati od 20.00, dan ranije od 20.00 će Čukarički dočekati Proleter, a Mladost u istom terminu ekipu niškog Radničkog.

Indjija i Radnik će se sastati u subotu od 17.00.

Kolo će početi večeras u 20.00 utakmicom u kojoj će Voždovac na svom stadionu dočekati ekipu Javora iz Ivanjice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Linglong Superliga: Sudar dva najbolja tima, Tviter obračun Voždovca i Javora

Izvor: B92, 16.Avg.2019

Fudbaleri Vojvodine i TSC-a igraće za vikend derbi petog kola Superlige Srbije...Vojvodina i TSC su jedine ekipe koje u prva četiri kola ovosezonskog prvenstva Srbije imaju sve pobede...Posebnu je pažnju izazvao TSC koji je tek ušao u Superligu, dok Vojvodina beleži odlične rezultate povratkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.