Nakon Lige šampiona - Napredak! Karte na Marakani u subotu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Lige šampiona - Napredak! Karte na Marakani u subotu!

Klub poziva navijače da podrže izabranike Vladana Milojevića.

Fudbalere Crvene zvezde u nedelju 6. oktobra očekuje susret 11. kola Superlige Srbije sa ekipom Napretka u Kruševcu od 16 sati.

Karte za južnu tribinu, na kojoj će biti smešteni navijači Crvene zvezde mogu da se kupe na blagajnama stadiona u subotu 5. oktobra od 11 do 16 časova.

Nakon fenomenalnog trijumfa nad Olimpijakosom u Ligi šampiona i neverovatne atmosfere na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Marakani izabranici Vladana Milojevića potpuno su fokusirani na domaće prvenstvo.

Bore se za novu pobedu protiv nezgodnog Napretka koji je u prošlosti umeo da zagorča život "crveno-belima", pa klub preko zvaničnog sajta poziva navijače da podrže svoje igrače na stadionu u Kruševcu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.