Nagoveštaj, najveći promašaj se vraća u Junajted?

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagoveštaj, najveći promašaj se vraća u Junajted?

Večeras će biti u gradu, igraće i za navijače "Đavola", a postoji mogućnost da ga opet gledamo u crvenom.

Otišao je iz Junajteda posle dolaska Murinja, Van Gal ga je kupio uz veliku pompu, ali Memfis Depaj nije opravdao očekivanja.



"Bio sam mlad, nisam pokazao ono što mogu, bilo je dosta problema u komunikaciji, ne mogu sada da optužujem bilo koga, uvek polazim od sebe, nisam bio dovoljno dobar"
, rekao je Holanđanin.

U Lionu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pronašao sebe, večeras se vraća u grad u kome nije uspeo, ali igraće protiv Sitija.



"Sjajno je biti deo Lige šampiona, sjajno je vratiti se u grad i dalje sam u stalnom kontaktu sa bivšim saigračima. Jasno, večeras ću igrati i za navijače Mančestera"
, kaže nekada najbolji strelac i igrač holandske lige.

A da li će se vratiti među "Đavole", s obzirom da je Junajted prilikom njegovog odlaska u Lion ugradio klauzulu o otkupu ugovora.

"Ko zna, gledam napred, ne bih imao ništa protiv, ne zavisi samo od mene", dodaje bivši igrač PSV Ajndhovena koji je u Francuskoj odigrao sjajnu sezonu, u 36 mečeva dao 19 golova, a u ostom stilu počeo i novi šampionat.

Duel Sitija i Liona igraće se večeras od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.