NJEMU SE SVE MOŽE: Potpredsednik države igrao meč Lige šampiona u 61. godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 12:42

NJEMU SE SVE MOŽE: Potpredsednik države igrao meč Lige šampiona u 61. godini

Nestvarno.

Potpredsednik Surinama Roni Brunsvajk (61) vlasnik je i predsednik kluba Inter Mungotapu, učesnika KONKAKAF Lige šampiona i za svoj tim je u tom takmičenju odigrao čak 54 minuta. Sa kapitenskom trakom oko ruke ovaj političar predvodio je klub na utakmici protiv Olimpije iz Hondurasa.

To im nije mnogo pomoglo, jer su na svom terenu ubedljivo poraženi (6:0), ali rezultat ovog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakako nije u prvom planu.

Pažnju svih svetskih medija privukao je je Roni, koji je veoma interesantna ličnost.

Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Ovaj surinamski političar svojevremeno je bio gerilski borac i osnivač garde Kamado koja se borila za prava afričkih potomaka u ovoj južnoameričkoj državi. Od tada je bio učesnik građanskog rata u Surinamu, a zatim i veoma bitan politički faktor u zemlji.

Tamo ima dobru reputaciju, ali u Evropi nije baš omiljen. Holandija ga je u odsustvu osudila za šverc droge, pa se on već godinama nalazi na poternici Interpola! Već više od dvadeset godina ga Holandija traži, ali očigledno su gledali na pogršenim mestima. Ko bi, da budemo pošteni, potpredsednika Surinama očekivao na utakmici Lige šampiona.

A post shared by Goal (@goalglobal)

Kontroverzni Roni Brunsvajk snimljen je na kraju meča protiv Olimpije kako pravi novi skandal. On je u svlačionici gostujućeg tima svojim rivalima delio novac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, devojka Zorana Popovića.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.