NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM Pogledajte triler penal seriju u Kopenhagenu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM Pogledajte triler penal seriju u Kopenhagenu (VIDEO)

Crveno-beli su navijačima priredili završnicu za infarkt. Tek posle 11. serije penala bio je poznat učesnik plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona, koja automatski donosi učešće u Ligi Evrope. Oni sa slabim srcem nisu smeli da gledaju 20-ominutnu dramu na Parkenu.
Izvođenja penala, odnosno epilog svakog pokušaja, većina pristalica crveno-belih je ispratila poput malog deteta, prekrivajući oči, strepeći do poslednjeg trenutka, poslednje serije, gola Pankova… Oni malo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << hrabriji raširenih očiju su gledali i nisu mogli da veruju kako lopta odlazi “nebu pod oblake” posle svakog drugog pokušaja fudblaera Zvezde.
Od starta, kada je Zvezdin virtuoz Marko Marin promašio šut sa “bele tačke” bilo je jasno da se “sprema nešto opasno”. Kada je posle svakog promašaja srpski šampion iznova dobijao šansu, odnosno kada mu je tu prilku donosio Milan Borjan sjajnim inetrevencijama, moglo je da se nasluti da je Fortuna u utorak uveče izabrala tim iz Ljutice Bogdana.
Samo zahvaljujući njoj i Milanu Borjanu, ali i igračima kojima nije zadrhtalo srce, ili se “Wskratila tetiva” pri možda i najvažnijem šutu u karijeri, crveno-beli su u prilici da se i ove sezone bore za Ligu šampiona.
Za one koji su gledali “ispod oka” ali i za one koji bi još jednom, natenate da pogledaju kako je Zvezda kročila put ka plej-ofu za Ligu šampiona, sledi video…


The post NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM Pogledajte triler penal seriju u Kopenhagenu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SNIMAK IZA GOLA - Kako je izgledala penal-serija iz ovog ugla? (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 00:30

Zvezda pripremila još jednu poslasticu za svoje navijače...Do plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, Crvena zvezda je došla posle maratonske penal-serije u Kopenhagenu...Zvezda je na svom YouTube kanalu prikazala snimak izvođenja penala iza gola, što ovom trijumfu crveno-belih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.