NEKI NISU NI ZAVRŠILI: Franuzi novu sezonu počinju 22. avgusta

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 15:57

NEKI NISU NI ZAVRŠILI: Franuzi novu sezonu počinju 22. avgusta

Očekuje se da mečevi budu igrani bez prisustva publike.

Francuski mediji preneli su informaciju da će nova sezona Lige 1 krenuti 22. avgusta, dok će rang ispod, odnosno Liga 2 početi dan kasnije.

Ovo je jasan dokaz da je tekuća sezone definitivno otkazana, mada je to poznato već neko vreme kao i da je za šampiona proglašen Pari Sen Žermen.

Kako su preneli mediji u Francuskoj, očekuje se da će svi mečevi biti igrani bez prisustva publike, a ograničen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti i broj osoblja na stadionu. Zvaničan raspored utakmica još uvek nije poznat, ali se očekuje da bude obelodanjen posle 17. juna pošto UEFA odredi svoj kalendar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.