Murinjo izgubio poslednjeg saveznika, Junajted plaća obeštećenje za novog trenera, Ser Aleks odlučuje o Pogbi?

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo izgubio poslednjeg saveznika, Junajted plaća obeštećenje za novog trenera, Ser Aleks odlučuje o Pogbi?

Smena bi mogla da se dogodi već početkom nedelje, aktiviran plan kluba, posle koga više ništa neće biti isto. Šta će se dogoditi sa Pogbom?

Iako Žoze Murinjo tvrdi da njegov posao nije ugrožen, mediji smatraju da bi neuspeh protiv Fulama naterao klub da aktivira plan koji postoji.

Naime, Junajted bi platio obeštećenje za Poketina, dao mu veću platu od 10 miliona koliko zarađuje u Totenhemu i ukrao ga ispred nosa Realu. U klubu veruju da je Poketino najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rešenje, zbog svoje mirnoće, činjenice da godinama u Totenhemu sa ograničenim resursima izvlači najviše iz tima. Sam Argentinac je nezadovoljan jer više od plasmana u Ligu šampiona ne može, i neće moći, pošto je Totenhem izgradnjom stadiona ispraznio fondove i teško je da mogu da dovedu ozbiljna pojačanja.

Sa druge strane, u Junajtedu se priča da je Murinjo izgubio podršku i Ser Aleksa i da Ferguson smatra da, i ako je u pravu zbog Pogbe, Portugalac nije uspeo da donese borbeni duh u svlačionicu.

Što se Pogbe tiče, letos je za njega odbijena ponuda Barse koja je nudila Minu i Andre Gomeša, razumljivo da je Junajted to odbacio bez razmišljanja, ali iz sadašnje pozicije, kada je Francuz rezerva, jasno je da to možda i nije bio loš posao.

I Ser Aleks će se pitati, navodno Murinjo računa na njega kao saveznika u želji da se oslobodi Pogbe, ali Škot radi iza kulisa i sigurno je da se neće javno izjasniti, iako njegova reč i dalje ima težinu u klubu.

Ono što bi trebalo reći je da Pogba nije delovao nimalo raspoloženije nakon remija sa Arsenalom kada je sklonjen iz tima i šansa mu ukazana u finišu.

"Šta hoćete da vam kažem", rekao je novinarima koji su ga pitali za mišljenje o meču...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.