Mrkela: Zvezda zna protiv favorita

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkela: Zvezda zna protiv favorita

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela prihvatio je ulogu autsajdera na gostovanju Napoliju u Ligi šampiona, ali ne i to da ne mogu da pomrse račune domaćinu

Foto: MN Press

Mitar Mrkela priznao je da Zvezda nije favorit u večerašnjem duelu protiv Napolija u Italiji, ali i podsetio da je tim Vladana Milojevića ranije znao da sruši favorite.

Mrkela je aludirao na pobedu protiv Liverpula u prošlom kolu Lige šampiona, ali i na eliminacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Salcburga, Krasnodara, egal susrete sa Napolijem i Arsenalom...

"Očekujem tešku utakmicu, Napoli je izvanredna ekipa. Mi smo u celoj grupi autsajderi, bićemo i u Napulju, ali autsajderi koji mogu da pomrse račune favoritima", rekao je Mrkela Tanjugu u Napulju.

Kako kaže, Zvezda neće ispustiti priliku ukoliko joj se ukaže.

"To smo pokazali protiv Liverpula, kada nam se ukazala prilika mi smo je iskoristili... Ako budemo imali šansu protiv Napolija verujem da ćemo uspeti", poručio je Mrkela i dodao da je potrebna i doza sreće.

On je dodao da ima veliko poverenje u igrače koji će istrčati na teren San Paola.

"Verujem da su igrači stekli iskustvo. Naravno da ne očekujem visok poraz kao što je bio u Parizu i Liverpulu, već da svaki igrač pruži maksimum, bude odvažan i pokaže kvalitet. Verujem da ga imamo", zaključio je sportski direktor.

Utakmica 5. kola C grupe Lige šampiona između Napolija i Crvene zvezde igra se večeras od 21 sat na stadionu San Paolo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mrkela: Autsajderi mogu da pomrse račune favoritima

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2018

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela prihvatio je ulogu autsajdera na gostovanju Napoliju u Ligi šampiona, ali ne i to da ne mogu da pomrse račune domaćinu...On je aludirao na pobedu protiv Liverpula u prošlom kolu Lige šampiona, ali i na eliminacije Salcburga, Krasnodara, egal susrete sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.