Monči: Zašto je Real prodao Ronalda? Zbog motiacije

Izvor: B92, 19.Sep.2018, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monči: Zašto je Real prodao Ronalda? Zbog motiacije

Predsednik Rome Monći veruje da je Real Madrid prodao Kristijana Ronalda da bi se ponovo pronašao motiv za osvajanje Lige šampiona.

Madriđani su pomerili mnoge granice u elitnom kontinentalnom takmičenju počev od 2016. do ove godine.

Prvo su 2017. postali prvi koji su odbranili titulu, a onda i prvi koji su je osvojili čak triput zaredom. Centralni deo cele te priče bio je i Portugalac Kristijano Ronaldo koji je letos prešao u Juventus.

"Verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da timu koji osvoji Ligu šampiona triput zaredom nije lako da nađe novu motivaciju. Prodajom Kristijana Ronalda mogli bi da dobiju novu i dokažu da i bez njega mogu da pokore Evropu. Motivacija je ključna", rekao je Monči za Kadenu Kope.

Istakao je i nekoliko favorita za osvajanje takmičenja ove godine uz aktuelne šampione Evrope sa kojima Roma u sredu uveče počinje takmičenje u LŠ.

"Ne bih isključio Mančester siti i Liverpul", rekao je prvi čovek "Vučice".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.