Modrić otkrio sa kojim fudbalerom nikad neće igrati!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modrić otkrio sa kojim fudbalerom nikad neće igrati!

Navijačima Reala će se svideti ovaj odgovor.

Luka Modrić, iskusni vezista koji je ove godine pomogao Realu da stigne do treće uzastopne titule u Ligi šampiona, koji je svoju reprezentaciju vodio do finala svetskog prvenstva u Rusiji, koji je nedavno osvojio prestižnu nagradu za najboljeg igrača, koji bi mogao da osvoji "Zlatnu loptu" je otvoreno govorio o Mesiju i Ronaldu.

Bivši vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Totenhema i Dinama iz Zagreba je u superlativima govorio o Ronaldu:

"Proveli smo šest predivnih godina u Madridu, za to vreme smo izgradili veliko prijateljstvo i obostrano poštovanje. On je napustio Madrid, ali mi smo i dalje u kontaktu."

Kada je u pitanju najveći rival Kristijana Ronalda Leo Mesi, Modrić je i o njemu rekao par reči:

"Ja igram protiv njega, ne sa njim. Jasno je da je Mesi jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala, ali mi nikada nećemo igrati zajedno."

Na kraju, hrvatski vezista je prokomentarisao i stanje u Realu, kao i to da Lopetegi ima nekoliko utakmica do velikog El Klasika i da se nada da će pokazati da je pravi čovek za ovaj posao.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.