Mislili ste da je Ronaldo bomba? Juve spremio plan za transfer decenije!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da je Ronaldo bomba? Juve spremio plan za transfer decenije!

Kakav bi ovo bio fudbalski zemljotres!

Juventus svoju dominaciju u Italiji potvrđuje iz sezone u sezonu već skoro celu deceniju.

Sa druge strane, u Evropi se etablirao kao jedan od najmoćnijih klubova današnjice i pored toga što nije osvojio Ligu šampiona.

To su potvrdili i prošlog leta kada su u senzacionalnom transferu doveli Kristijana Ronalda iz Reala, ali "Bjankoneri" se tu neće zaustaviti.

Prema navodima Tutosporta, šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Italije je spremio paklen plan kako bi doveo najboljeg mladog fudbalera sveta Kilijana Mbapea.

U pitanju je veoma kompleksna operacija, Juve je spreman da izdvoji najmanje 210 miliona evra na ime obeštećenja, a u pomoć bi mogla da "uskoči" i UEFA ukoliko odluči da kazni Pari Sen Žermen zbog kršenja Finansijskog fer-pleja.

Francuzi bi u tom slučaju morali da prodaju Nejmara ili Mbapea i Italijani su spremni na takav scenario.

Sam fudbaler bi tražio negde oko 20 miliona evra godišnje što je manje od Ronalda jer je svesta da za sada nema istu komercijalnu vrednost kao Portugalac. To bi uskoro moglo da se promeni...

Direktor Juventusa Fabio Paratići nije odbacio takvu mogućnost, a navijači su već oduševljeni što ima "dima".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ronaldo najbolji na Apeninima? Ma kakvi, nije ni u TOP 3!

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2019, 13:07

I to kada se pogledaju samo napadači....Kupovina Kristijana Ronalda prošlog leta donela je mnogo toga Juventusu...Van terena su uspeli da se svrstaju u red najpopularnijih klubova na svetu, dok se Portugalac isplatio i na terenu pošto je u Seriji A postigao 14 golova u prvoj polusezoni...Ipak, novinari...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.