Milojevićev tim za Spartak mogao bi da bude BINGO kombinacija i za PSŽ

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojevićev tim za Spartak mogao bi da bude BINGO kombinacija i za PSŽ

Crveno-beli igraju protiv Spartaka, a u podsvesti im je meč protiv Parižana u Ligi šampiona.

Crvena zvezda u 19. kolu Superlige gostuje subotičkom Spartaku i to će biti pretposlednji duel tima Vladana Milojevića uoči meča Lige šampiona protiv PSŽ-a.

Crveno-beli su od meča sa Liverpulom desetkovani povredama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacija u Ljutice Bogdana se popravlja. Na raspolaganju treneru Milojeviću su ponovo Vladimir Jovančić, Goran Čaušić i Milan Pavkov. I dalje su za igru nespremni Branko Jovičić, Ričmond Boaći i Filip Stojković, a probelem ima i novopečeni kapiten Nenad Krstičić, koji je dobio traku u odsustvu Vujadina Savića i Filipa Stojkovića.

Vrlo je verovatno da će tim koji bude istrčao na travu „Gradskog stadiona“ u Subotici početi i utakmicu sa „svecima“ narednog utorka, a to bi mogli da budu sledećih 11 igrača.

Borjan – Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić – Jovančić, Čaušić, Ben, Ebisilio, Marin – Pavkov.

Duel Spartak – Crvena zvezda je na programu u sredu od 16 časova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Vladimir Stojković,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.