Milojević: Uvek smo favoriti

Izvor: Danas, 19.Jul.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Uvek smo favoriti

Dok iščekuju ime rivala u trećem krugu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Crvene zvezde će ove subote odigrati treću utakmicu od početka sezone, a rival na premijeri Linglong Tajer Superlige biće im njen novi (stari) član Javor. I stara "mušterija", jer su je ostavili bez bodova u osam poslednjih duela. Članak Milojević: Uvek smo favoriti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozači i frizeri ošišali profije

Izvor: Danas, 19.Jul.2019

Senzacija je blaga reč za ono što su u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope priredili velški Konahs Kvej i malteška Gzira Junajted, ekipe koje u svom sastavu nemaju sve profesionalne fudbalere već uglavnom amatere kojima je teranje lopte hobi. Obe ekipe uspele su da pobede profesionalne fudbalere...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.