Milojević: Tek prvo poluvreme

Izvor: BKTV News, 08.Avg.2018, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Tek prvo poluvreme

Ukoliko su birane reči Vladana Milojevića pred meč sa Spartakom zvučale kurtoazno, večeras je njegova ozbilnost pred susret sa slovačkim timom dobila opravdanje. Klub iz Trnave pokazao je da nije zalutao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i da nije neremostivs prepreka za crveno-bele.

"Utakmica je bila kakvu smo i najavili. Protivnik ima specifičan način igranja. Rekao sam i pre meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ne znam mogu li da ih uporedim sa nekim timom koji je ovde gostovao. Kompaktni su, agresivni, strastveni, igraju sa dosta prekida, laganih faulova, takva je bila i ova utakmica. Ako se krene sa kriterijumom da se daju žut kartoni, trebalo je svi da ih dobiju, tako je u Evropi. Prvo poluvreme smo proćerdali u prilagođavanju, drugo je bilo znatno bolje. Nepažnjom smo primili taj jedan gol. Idemo dalje, ostaje nam još drugo poluvreme, Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao do sada, videćemo u utorak kakav će ishod biti", rekao je Vldaan Milojević posle beogradskog remja.

O taktici za revanš kormilar Crvene zvezde nije želeo da razmišlja prerano, a posebno je istakao snagu kolektiva rivala.

"Protivnik, a vi igrate onoliko koliko vam druga ekipa dozvoli. Jednostavno, igraju kompaktno, a opet mi igramo atipično u srpskom šampionatu, daleko stoje igrači... Nisam džabe rekao kakvog ćete rivala videti, u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Imali smo grešku koju nije trebalo da napravimo. Drugačije bi bilo da nismo odmah primili gol. Verujem u moje igrače, uprava radi na tome da dovedemo igrača na poziciji špica", zaključio je Milojević.

Radoslav Latal, strateg Trnave, imao je više razloga za zadovoljstvo zbog remija od svog kolege.

"Naravno da sam vrlo zadovoljan rezultatom, ali svestan sam da je ovo prvo poluvreme. Znamo kvalitete Crvene zvezde i šta nas čeka u revanšu. Raduje me kako je funkcionisala defanziva, osim te jedne greške kad je izgubljena lopta na polovini terena, a potom skrivljen penal i primljen gol."

Brzo je šampion Slovčke odgovorio, a onda se fokusirao prvenstveno na defanzivu.

"Upozoravao sam igrače da Zvezda vrši jak presing posle izgubljene lopte. Grešak je u formi, nije problem što se dogodio taj penal... Grendela znam još iz poljske lige, želeo sam da ga dovedem u tim. Ali, i Bakoš je dobro radio u fazi napada, mnogo lopti je osvojio. Ipak, ovo je kolektivni uspeh, pohvale idu celom timu. Cilj je bio da dođemo do povoljnog rezultata, da bismo ponovo rasprodali stadion i napravili praznik fudbala u Trnavi. Igrači su to uspeli. Sanjamo da ćemo proći, ali čeka nas još mnogo toga u revanšu."

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.