Miloje analizirao generalku, a onda je usledilo neizbežno pitanje!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloje analizirao "generalku", a onda je usledilo neizbežno pitanje!

Nakon analize poslednje kontrolne utakmice u Antaliji trener Crvene zvezde suočio se sa pitanjem vezanim za njegovu budućnost i navodnoj ponudi Al Aina.

Šampion Srbije odmerio je danas snage sa Mariborom i upisao još jednu pobedu u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Stručni štab je napravio dobar izbor i utisak je da crveno-beli na najbolji mogući način završavaju zimske pripreme.

"Tako smo birali. Protivnik je šampion i igrao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligu šampiona, jako ozbiljna ekipa. Mogu da kažem da sam zadovoljan. Iskren da budem, malo sam se pribojavao te poslednje utakmice pred polazak kući, plašio sam se da ne dođe do nekih problema. Dobro je sve bilo, nije bilo povreda", ocenio je posle meča Vladan Milojević u izjavi za TV Arena sport.

Zvezda je od početka priprema odigrala šest kontrolnih utakmica i na svih šest ostvarila trijumf. Lider domaćeg prvenstva ostvario je gol razliku 14:3.

"Zadovoljan sam odnosom igrača, pogotovu u ovoj fazi gde smo 25 dana odvojeni od kuće i momci jedva čekaju da idu svojim porodicama. U svakom slučaju, današnja utakmica je bila dobra, dobro smo odigrali. Možda smo u taj prvi deo, dok nismo upalili motore, ušli malo teško, daleko od igrača. Međutim, već od polovine prvog poluvremena, pa do kraja utakmice je bio dobar tempo, imali smo i dosta šansi. Ponoviću, dobar odnos prema igri i to je ono što me raduje. Raduje me i to što se pojačaja polako integrišu, videli ste danas Gajića i Vulića, tako da sam zadovoljan", rekao je Milojević.

Činjenica je da će crveno-beli u nastavku sezone imati daleko manje utakmica u odnosu na jesenji deo, a igrački kadar nije smanjen.

"To je dobro za Crvenu zvezdu, veliki je kapital da ima ovakve igrače. To su dobri momci, dosta sa njima razgovaram i pojedinačno. Imaju svi veliku želju da dođemo do cilja, do titule i kupa. Moguće su nepredviđene stvari poput povreda i kartona. Dobra je konkurencija i na njima je da treniraju. Oni znaju da ne moraju da igraju najbolji, već oni koje stručni štab i ja odredimo za određenu utakmicu", istakao je Milojević.

Za kraj razgovora ostavljeno je pitanje koje u poslednja dva dana najviše muči navijače. Tiče se sudbine Vladana Milojevića koji je navodno dobio bogatu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Nećemo ništa o tome... Svako dobro, prijatno", kratko je poručio Zvezdin stručnjak.

Vladanu Milojeviću navodno je ponuđeno 3 miliona evra na godišnjem nivou od strane Al Aina, a Zvezdi na ime obeštećenja dva miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Brđani" bez poraza, utisak kvari povreda

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019

Fudbaleri Čukaričkog vraćaju se sa Kipra bez poraza. Poslednjeg dana priprema za prolećni deo sezone odigrane su dve utakmice, a utisak je pokvarila povreda Darka Puškarića...Petu i šestu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone fudbaleri Čukaričkog odigrali su u istom danu...Ranije...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.