Milan se pokolebao, stigao novac, ali ulažu u pogrešnog čoveka?

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2020, 11:59

Milan se pokolebao, stigao novac, ali ulažu u pogrešnog čoveka?

Prvi put kod vlasnika, fonda "Eliot" se javila dilema. Italijanska javnost protiv Nemca...

Ralf Ragnik je izabran za trenera Milana, tačnije pregovori su počeli kada je tim delovao loše. Međutim, u međuvremenu, iako je sa direktorom Red Bula dogovoreno praktično sve, "Rosoneri" su zaigrali mnogo bolje, u najboljoj su formi u Seriji A, pa je Stefano Pioli ekipu doveo do borbe za peto mesto.

Njegov tim deli lekcije, u Milanu se sada boje da ne naprave grešku kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prošle godine kada im je za dlaku izmakla Liga šampiona, a Rino Gatuzo otišao, pa su morali sve iz početka.

Ragnik će promeniti sve.



"Ne možete svake godine da krenete od nule kao Milan, Ragnik je uradio neke stvari u karijeri, ali ništa specijalno"
, kaže Fabio Kapelo.

Inače, klub je već inkasirao novac od Susa i Kutronea čije su pozajmice postale otkup, trebalo bi da prodaju Kalabriju i još par igrača iz drugog plana, a porodica Singer je spremna da uloži stotinak miliona u nove igrače.

Ragnik insistira na Joviću, ali sa druge strane Pioli je stvorio savršenu simbiozu sa Ibrom, razigrao Rebića, Leao je budućnost.

Sa par kvalitetnih pojačanja, ovaj njegov Milan bi mogao da se bori za top 4.

Pioli je zamenio Đampaolija kada je Milan bio 13. na tabeli.









"Pioli je sjajan čovek, ali nisam verovao da ovoliko može da digne ekipu. Zaslužuje da ostane", kaže legendarni Arigo Saki.

Ali, Ragnik ima dogovor na tri godine, da praktično promeni čitav sportski sektor.

"Ne poznaje italijanski fudbal, ovo je bespotreban rizik", kaže Arijedo Brajda bivši direktor Milana i Barselone, inače kum Adrijana Galijanija.

Videćemo šta će se desiti na kraju, Red Bul Lajcig traži i odštetu od par miliona za odlazak Ragnika, čak se pričalo o sedam miliona, što bi zaista bilo previše.

Hoće li Milan krenuti ponovo od nule?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.