Mesi je najbolji strelac u Ligi šampiona za jedan klub (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi je najbolji strelac u Ligi šampiona za jedan klub (VIDEO)

Argentinski as protiv PSV-a u Holandiji dao 106. pogodak za Barselonu.

Do susreta na "Filipsopvom" stadionu u Ajndhovenu, koji je španskom prvaku pripao s 2:1, Lionel Mesi je bio poravnat s Kristijanom Ronaldom. Portugalski as je u devet sezona u Realu postigao 105 golova u Ligi šampiona, a pošto je ovog leta prešao u Juventus, ostavio je Barseloninoj vedeti brisan prostor da postane najbolji strelac za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jedan klub u vodećem klupskom takmičenju evropskog fudbala.

THAT’S the MAGICAL goal i was talking about Your thoughts on his performance? . . Follow cules_barcelonistas for Amazing Content Follow Me On Twitter just_a_cule . . . . . . . . . . IGNORE HASTAGS _______________________ #football #soccer #sports #futbol #ball #player #footballer #insta #instasport #footballseason #catalunya #europe #milan #argentina #spain #laliga #barcelona #messi #halamadrid #fcbarcelona #barca #forcabarca #viscabarca #cule #blaugrana #lionelmessi #leomessi #cristianoronaldo #elclasico #ucl ___________________

A post shared by CULES BARCELONISTAS (cules_barcelonistas) on Nov 29, 2018 at 3:44am PST

Mesi je krenuo sa 100 golova u prethodnih 13 godina. Bio je trostruki strelac kada je katalonski velikan savladao PSV u prvom kolu, na Nou Kampu, s 4:0, a u Barseloninoj pobedi protiv Totenhema na Vembliju s 4:2 postigao je dva pogotka. S ukupno šest na deobi je prvog mesta na listi strelaca s Poljakom Robertom Levandovskim, Bajernovom udarnom iglom. Mesi je pola tuceta golova već nadmašio svoj golgeterski učinak iz prošle sezone, koja je za Barsu bila završena u četvrtfinalu protiv Rome.

Na večnoj listi igrača koji su u Ligi šampiona najčešće tresli mreže u jedom dresu slede Raul (Real, 66), Karim Benzema (Real, 47), Tomas Miler (Bajern, 44), Alesandro del Pjero (Juventus, 42), Tjeri Anri (Arsenal, 35), Rud van Nistelroj (Mančester junajted, 35), Levandovski (Bajern, 32)...

Gledano po ukupnom broju golova u Ligi šampiona Mesi sa 106 zaostaje za Kristijanom Ronaldom, koji je povrh pogodaka za Real dao i 15 za Mančester junajted i prvenac za Juventus baš protiv svog bivšeg tima u prošlom kolu u Torinu. Doveo je lepim volejom Staru damu u vođstvo, ali su "crveni đavoli" načinili preokret u finišu - 2:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.