Mažić sudi na Ronaldovom povratku na Old Traford

Izvor: B92, 21.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić sudi na Ronaldovom povratku na Old Traford

Najboljem srpskom sudiji Miloradu Mažiću ukazana je nova čast i sudiće derbi trećeg kola Lige šampiona između Mančester junajteda i Juventusa, saznaje B92.

Njegovi asistenti na ovom meču će biti, kao i uvek, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

U grupi H Lige šampiona Juventus je prvi sa dve pobede, dok Junajted ima po jedan trijumf i remi. Meč između ove dve ekipe igra se u utorak, 23. oktobra na Old Trafordu sa početkom od 21.00. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Revanš je 7. novembra u Torinu.

Mažićevoj ekipi će ovo biti drugi meč u ovoj sezoni Lige šampiona na kojoj će se naći, posle delegiranja utakmice u Ajndhovenu između PSV-a i Intera. Oni su, ujedno, delili pravdu i na kvalifikacionom meču između Benfike i PAOK-a.

Srpska trojka je bila i odabrana za finale Lige šampiona prošle sezone između Real Madrida i Liverpula, a našli su se i na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Nažalost, zbog plasmana Hrvatske u finale i uske povezanosti srpskog i hrvatskog naroda, Milorad Mažić nije istrčao na teren stadiona Lužnjiki kako bi delegirao finalni meč.

Mažić je ujedno i sudio nedavno završen meč Lige nacija između Francuske i Nemačke na kojem je dosudio po jedan penal na obe strane, a u Superligi Srbije zapažena je bila odluka da ne dosudi penal Partizanu na gostovanju u Nišu posle igranja rukom u kaznenom prostoru jednog od defanzivaca Nišlija.

Ove sezone je, po transfermarktu, na ukupno sedam mečeva dodelio 32 žuta kartona, nijedan crveni i dosudio ukupno tri najstrože kazne.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA veruje u Srbina, Mažiću derbi divova!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018

Najveći izazov za najboljeg srpskog arbitra od početka sezone!..Nema odmora za Milorada Mažića i njegove pomoćnike!..Danas iz UEFA stiže sjajna vest da je Mažić delegiran za derbi utakmicu trećeg kola Lige šampiona, između Mančester junajteda i Juventusa na Old Trafordu!..Ovaj meč je na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.