Marin zadovoljan rezultatom, Čaušić ima poruku za navijače

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin zadovoljan rezultatom, Čaušić ima poruku za navijače

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da su svi zadovoljni večerašnjim rezultatom protiv Napolija (0:0), u Ligi šampiona. Goran Čaušić ima poruku za navijače pred prvenstvene utakmice.

Fudbaleri Zvezde odigrali su nerešeno 0:0 protiv Napolija, u utakmici prvog kola Grupe C u Ligi šampiona.

"Mislim da su svi zadovoljni rezultatom znali smo šta nas očekuje, neke kontre smo mogli malo bolje da završimo. Odigrao sam mnogo ovakvih utakmica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ovo danas je bilo odlično. Mnogi iz naše ekipe nisu igrali u Ligi šampiona i to je novo za njih. Imamo igrače koji vole da igraju s loptom, da kombinuju, ali Napoli nije naivna ekipa, defanzivno su jaki. Nametnuli su nam ovakav ritam", rekao je Marin novinarima posle utakmice.

Fudbaler Zvezde Goran Čaušić rekao je da je ekipa ostvarila dobar rezultat.

"Mislim da je ovo dobar rezultat. Imali su nekoliko stopostotnih šansi, ali ih nisu iskoristili. Grešili smo u pas igri, dobro se branili i nedostajalo je malo mirnije igre u fazi napada. Zadovoljni smo bodom, ipak je ovo prva utakmica u Ligi šampiona", rekao je Čaušić.

Dodao je da je zadovoljan igrom u odbrani.

"Napoli je učesnik Serije A, ima mnogo brzih igrača, nismo uspeli da damo gol, ali jesmo da se odbranimo", naveo je on.

Čaušić je rekao da se nada da će atmosfera sa večerašnje utakmice biti slična i na mečevima u domaćem prvenstvu.

"Naježio sam se zbog navijača i atmosfere, nadam se da će makar upola biti ovako i u prvenstvu. Naravno da je svima interesantnije da gledaju Ligu šampiona, ali nadam se da će dolaziti i na domaće utakmice", naveo je Čaušić.

U narednoj utakmici Zvezda će igrati protiv Partizana u nedelju u Humskoj.

"Idemo na pobedu i protiv Partizana, imamo vremena da se odmorimo i pripremimo za utakmicu", dodao je Čaušić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: "Kad ne vidite nekog 26 godina, makar bio rod rođeni, zbunite se, stegne se grlo"

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018

A Napolitanci neka mirno spavaju....Crvena zvezda je imala svoj debi u Ligi šampiona, odigrao je 0:0 sa Napolijem, posle čega je trener Vladan Milojević bio jako zadovoljan, ali je svoje utiske izneo mirno i staloženo..."Videli smo jednu lepu fudbalsku predstavu. Vratiti se posle toliko godina na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.