Marin nema dilemu, Zvezda ide u Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marin nema dilemu, Zvezda ide u Ligu šampiona!

Borjan takođe deli optimizam kapitena "crveno-belih".

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u prvoj utakmici plej-ofa Lige šampiona protiv švajcarkog prvaka Jang bojsa, a svoj doživljaj posle utakmice preneli su klupskom sajtu kapiten Marko Marin i golman Milan Borjan.

"Ne znam da li da budem srećan posle 2:2. Imali smo prednost i fantastičan rezultat, ali kada se hladne glave sagleda situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << možemo reći da smo zadovoljni ishodom. Revanš je pred našim navijačima, što nam je veliki plus koji moramo iskoristiti. Rival sad zna kako igramo, pokazali smo da umemo i da napadnemo, budemo ofanzivni. Imali smo prilike da damo i treći gol, ali nema vremena za žaljenje. Nadam se da ćemo u Beogradu odigrati još efikasnije", izjavio je Marin.

"Ekipa Jang bojsa je odličan tim, ali im neće biti lako na Marakani. Imaju fizički spremne igrače, jake i na psihičkom polju, ali uvek je drugačija priča na našem stadionu. Spremićemo se dobro za revanš i ne sumnjam da ćemo ostvariti željeni ishod", zaključio se nekadašnji reprezentativac Nemačke koji se potom osvrnuo na navijače srpskog šampiona.

"Za utakmice koje ne igramo na našem stadionu fenomenalno je imati podršku kao što je bila u Švajcarskoj. Zvezdaši su uvek tu za nas, bodre nas na svakoj utakmici i stvarno su naš dvanaesti igrač. Siguran sam da će u Beogradu biti još zadovoljniji i srećniji i da ćemo uz njihovu podršku doći do željenog ishoda, a to je prolazak dalje", zaključio je Marin.

Milan Borjan pružio je još jednu dobru partiju, a pred revanš susret sa švajcarskim predstavnikom ne skriva optimizam.

"Imali smo dobar rezultat na početku drugog poluvremena, ali desio se penal koji prema mom mišljenju nije postojao. Na Marakani ćemo da se borimo i da pred našim navijačima uđemo u Ligu šampiona i time obradujemo sve zvezdaše. Verujem u saigrače i stručni štab, radićemo analizu i probaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat", istakao je Zvezdin čuvar mreže i osvrnuo se na lični učinak u Bernu.

"Lako je sa strane gledati i pričati da li sam mogao bolje da intervenišem. Bio je težak udarac kod prvog gola i naravno da sam mogao bolje da reagujem, ali dešava se. Zahvalan sam Bogu za odbrane i za sve ove uspehe koje smo napravili. Moramo da nastavimo da se borimo za ovaj grb i navijače koji nas motivišu na svakom koraku. Mi u ekipi radimo jedni za druge, odlično smo napadali, dobro smo se branili i ostaje nam da se adekvatno pripremimo pred revanš meč i da uđemo u Ligu šampiona", kazao je Borjan.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.