Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 14:27

Malerozni Karvahal završio sezonu

Povreda na povredu...

Zidanovim brigama i Realovim pehovima nikad kraja. Taman što su se Ferlan Mendi i Federiko Valverde oporavili, ostali su Blankosi bez Danija Karvahala.Opet.

Znao je Dani Karvahal da ga čeka nova pauza prilikom izlaska sa terena u utorak. Odmahivao je desni bek glavom dok je napuštao teren i ustupao mesto Alvaru Odriozoli protiv Čelsija. Desni bek je povredio mišić u prvoj utakmici polufinala Lige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šampiona, a prema informacijama koje je plasirala Marka, za Danija Karvahala sezona je završena.

(2.40) Čelsi (3.10) Real Madrid (3.20)

Fudbaleri Real Madrida imali su slobodan dan u sredu, a Karvahal je propustio današnji trening, jer je morao da obavi preglede, koji su pokazali da je došlo do napuknuća mišića. Prema prvim procenama španski desni bek će odsustvovati tri nedelje, što znači da se neće vraćati na teren do kraja ove sezone.

Malerozni Španac je za nešto jače od godinu dana čak pet puta bio van stroja iz različitih razloga. Prvo je odsustvovao zbog gripa, zatim je povredio ligament kolena, pa su usledile dve povrede mišića u kratkom vremenskom intervalu. Verovatno zbog nedovoljne zalečenosti i prevremenog povratka.

Vratio se Karvahal na teren pre nedelju dana posle dvomesečne pauze koju je izazvala povreda tetive. Sada je jasno da neće moći da pomogne saigračima u ključnim bitkama i da će ostati na brojci od 15 odigranih utakmica u 2020/21 takmičarskoj sezoni.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Karvahal propušta revanš sa Čelsijem?

Izvor: B92, 29.Apr.2021

Odbrambeni fudbaler Real Madrida Dani Karvahal povredio je mišić desne noge..Zbog toga će najverovatnije propustiti revanš meč polufinala Lige šampiona protiv Čelsija...Madridski klub gostovaće u Londonu ekipi Čelsija 5. maja, a prvi meč završen je rezultatom 1:1...Za revanš meč trebalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.