Maestralna gluma ili nešto drugo? Aleksander-Arnold objasnio pobednički gol!

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maestralna gluma ili nešto drugo? Aleksander-Arnold objasnio pobednički gol!

Magičan potez mladog Arnolda.

Inteligencija krasi Trenta Aleksander-Arnolda.

Momak koji je izveo jedan od najlepših i najzanimljivijih poteza u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona je prevario čitavu odbranu Barselone, izveo najbolji korner u svojoj karijeri i pronašao Origija za 4:0.

On je prišao korner zastavici da izvede korner, ali je nakon toga odustao i krenuo ka svom golu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ipak, predomislio se u poslednjem momentu, kao munja je došao do lopte, pronašao Origija koji je postavio konačnih 4:0 za plasman Liverpula u finale.

Još jednom tu majstoriju možete videti OVDE.

Da li je gluma ili nešto drugo?

"To je bilo samo instinktivno. Možda je lopta došla do njega brzo, ali je odlično reagovao. Svi ćemo se sećati ovog momenta", rekao je on.

Sa druge strane, Rio Ferdinand je istakao da je ovo bila greška fudbalera Barselone "koja ne sme da se dešava ni školarcima" jer su zaspali prilikom izvođenja kornera.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.