Ma kakav novac, Mesi ima druge uslove da ostane u Barsi!

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ma kakav novac, Mesi ima druge uslove da ostane u Barsi!

Argentinac veoma jasan kada je u pitanju ono što ga pokreće...

Leo Mesi je jasan, ostaće u Barseloni, ali samo ako tim bude pobeđivao.

"Svi znaju za moju želju da dugo igram za Barsu, koliko god je to moguće, ali neću da budem ovde, samo da bih bio deo kluba. Želim da pobeđujem, da osvojimo Ligu šampiona jer smo dugo bez tog trofeja", kaže Argentinac koji je slavio u Berlinu, poslednji put 2015.

"Moramo da stvorimo jak tim, da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na najvišem nivou, moram sam da budem spreman da pružim najviše, da fizički odgovorim na zahteve vrhunskog fudbala", dodaje Mesi.

"Ne želim da pričam o klauzulama, ni novcu, mene ne pokreće novac, ima mnogo bitnijih stvari", zaključio je Argentinac.

On je prema rečima predsednika slobodan da napusti Barselonu kad god hoće, od narednog leta, ali se klub nada da će ostati do kraja karijere.

Te klauzule su imali Ćavi i Inijesta, igrači koji su mnogo zadužili klub.

Ova izjava Mesija koji je i dalje povređen se tumači kao poziv Barseloni da vrati Nejmara, da se dodatno pojača, jer bez rezultata, Argentinac će otići, ima sjajnu ponudu iz Majamija od Dejvida Bekama...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.