MOŽE OZBILJNIJE DA SE BACI NA GLUMU: Milan bez Zlatana u Ligi šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 16:46

MOŽE OZBILJNIJE DA SE BACI NA GLUMU: Milan bez Zlatana u Ligi šampiona

Povreda još nije zalečena.

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović nije uvršten u Milanov sastav za nastavak Lige šampiona.

Centarfor se nije oporavio od povrede kolena zbog koje ne igra od početka sezone i to je bio razlog da stručni štab da prednost nekim drugim igračima.

Doduše, pošto se radi o povredi, on može da bude dodat na spisak na 24 sata pre prve utakmice osmine finala sa Totenhemom.

Umesto njega na spisku je golman Siprijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tatarašanu.

Ukoliko se Mainjan vrati, onda će, zbog manjeg broja Italijana na spisku, biti vraćen Antonio Mirante umesto Tatarašanua.

Ibra nije igrao još od kraja prošle sezone, a osim na utakmicama Milana gde je u ulozi navijača, možemo ga gledati i u najnovijem nastavku filmskog serijala "Asterisk i Obeliks". Očito da je pitanje dana kada će Šveđanin obelodaniti penziju, što bi mu otvorilo prostor da se ozbiljnije baci na filmsku industriju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.