MALENI ŠERIF VERUJE U SEBE: Možemo do nokaut faze Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 18:20

MALENI ŠERIF VERUJE U SEBE: Možemo do nokaut faze Lige šampiona

"Sve zavisi od nas".

Frank Kastanjeda, kapiten najprijatnijeg iznenađenja ovosezonske Lige šampiona, izjavio je da je moguće da se njegov Šerif plasira u osminu finala pristižnog takmičenja. Kolumbijac kao najveću vrednost moldavskog tima ističe timski duh.

Posle sumornog starta sezone, Arsenal je vezao četiri meča bez poraza i ide ka gornjem delu tabele. Da bi tamo stigao, mora da nastavi da pobeđuje, a večeras (21.00) čeka gradskog rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristal Palas. Kvota na keca je 1,70, a kombinazzija 1&3+ 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Kristal Palas.

- Pobeda na Bernabeu je najveće dostignuće u mojoj karijeri - rekao je 27-godišnji ofanzivac za "Frans pres"

- Naš protivnik je imao nekoliko prilika, ali smo pobedili. Napuštajući stadion, u autobusu, rekao sam sebi da je ono što smo upravo postigli ogromno - dodao je on.

Upitan šta je ključ uspeha moldavskog tima, Kastanjeda je istakao "dobro razumevanje" između igrača.

- To se dešavalo mnogo puta u istoriji - mali tim, kada ga čine igrači koji su veoma složni, kada u svlačionici vlada pravi timski duh, mogu da da mu se dogode velike stvari. To je ono što se upravo nama dešava - rekao je omaleni dirigent igre.

Naredni cilj Šerifa je Inter.

- Moramo verovati u sebe, u svoj rad, da nastavimo sa istom poniznišću. Znamo da smo i dalje Šerif, mali klub u ovom velikom takmičenju, ali smo gladni, želimo da pokažemo sav svoj potencijal - istakao je Kastanjeda.

Dalje od San Sira, Kolumbijac veruje da Šerif može i do nokaut faze Lige šampiona.

- Mislimo da je to moguće. Zavisi od nas, moramo da odigramo dobre utakmice, da pokušamo da prikupimo što više bodova. Ali ne smemo zaboraviti da igramo protiv velikih timova, koji nam mogu nauditi u bilo kom trenutku i zato moramo da ostanemo veoma koncentrisani - zaključio je Kastanjeda.

Utakmica između Intera i Šerifa igra se sutra od 21 sat. Moldavski šampion je posle dva odigrana kola na prvom mestu Grupe D sa šest bodova, Real Madrid je na drugoj poziciji sa tri, dok Neroazuri i Šahtjor imaju po jedan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.