Loše vesti za Zidana, Azar propušta El Klasiko

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loše vesti za Zidana, Azar propušta El Klasiko

Eden Azar neće biti u mogućnosti da nastupi u svom prvom El Klasiku protiv Barselone, pošto je povreda skočnog zgloba koju je doživeo u utakmici Lige šampiona ozbiljnija nego što se u prvi mah pretpostavljalo. Francuski stručnjak verovatno neće moći da računa ni na levog beka Marsela.
Azar je doživeo mikrofrakturu u desnom članku i gotovo sigurno će propustiti veliki derbi sa Barselonom, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji je zakazan za 18. decenbar.

Real je zvanično potvrdio ovu informaciju – minimalne su šanse da se Belgijanac oporavi u roku od deset dana i bude spreman za prvi El Klasiko u sezoni.
Azar se povredio u duelu Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, koji je odigran 26. novembra.
Posle 15. kola Barselona i Real izjednačeni su na prvom mestu na tabeli La Lige sa 31 osvojenim bodom, iako su obe ekipe odigrale po 14 mečeva.
Azar je u Real došao ovog leta iz Čelsija u transferu vrednom 100 miliona evra.
Takođe, kako loše vesti dolaze u seriji, pojavila se informacija da Marselo skoro izvesno neće biti spreman za duel sa najvećim rivalom. Brazilac je doživeo još jednu povredu mišića, treću te vrste ove sezone i najverovatnije ga očekuje pauza od nekoliko sedmica.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eden Azar propušta "El Klasiko"

Izvor: B92, 05.Dec.2019

Fudbaler Real Madrida Eden Azar propustiće predstojeći "El Klasiko" protiv Barselone zbog povrede, saopštio je "kraljevski klub"...Kako je navedeno, Azar je van stroja zbog povrede zgloba koju je doživeo u utakmici Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena 26. novembra...Lekarski pregledi pokazali...

Nastavak na B92...

PROBLEMI ZA ZIDANA: Azar propušta El Klasiko

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2019, 01:19

Belgijanac se povredio u Ligi šampiona protiv PSŽ...Eden Azara povredio se na meči Lige šampiona Reala protiv Pari Sen Žermena, a njegov oporavak se odužio do te mere da je Kraljevski klub saopštio da Belgijanac neće moći da igra protiv  protiv Barselone u El Klasiku...Zinedin Zidan je posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.