Liverpul potvrdio odlazak Staridža i Morena

Izvor: RTS, 04.Jun.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul potvrdio odlazak Staridža i Morena

Osvajač Lige šampiona ekipa Liverpula oprostila se od napadača Danijela Staridža, kao i od beka Alberta Morena, kojima ugovori sa "crvenima" isitču krajem meseca.
Staridž je uprkos jakoj konkurenciji u Firminu i Origiju, koji su odigrali veoma solidne sezone, uspeo da se nađe u startnoj postavi, ili rotaciji.

Njegovo zdravstveno stanje već duže vreme pravi problem engleskom napadaču, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pa je Liverpul odlučio da ne produži ugovor sa njim.
"Dve najvažnije stvari koje treba reći dvojici fenomenalnih fudbalera su: Hvala vam", saopštio je Liverpul.
"Bez njih mi ne bismo bili tim, koji trenutno jesmo", izjavio je trener „crvenih" Jirgen Klop.

"Obojici igrača želim ništa drugo do uspeha i uživanja gde god ih put odvede. Nedostajaće nam svakako, ali možemo da se oprostimo na najbolji mogući način. Momci, odlazite kao evropski šampioni", dodao je nemački stručnjak.
Za usluge levog beka Morena interesovanje je prva pokazala Barselona, koja traži igrača na toj poziciji, kako bi smanjila teret sa Đordija Albe. 
 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Počela čistka na Enfildu: Odoše Staridž i Moreno

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2019

Vreme ljubavi i slavlja je prošlost, došlo je vreme da se radi. A, u Liverpulu se posle osvajanja Lige šampiona radi punom parom. Samo tri dana pošto je pokorena Evropa, Redsi su se oprostili od dvojice fudbalera – Danijela Staridža i Alberta Morena. Dvojica sada već bivših fudbalera novog evropskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.