Lion slavi Memfisa Depaja i Ligu šampiona

Izvor: B92, 19.Maj.2018, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lion slavi Memfisa Depaja i Ligu šampiona

Utakmicama poslednjeg, 38. kola završena je sezona i u šampionatu Francuske koje je odavno pripalo Pari Sen Žermenu.

Nakon ovih susreta poznato je da će u Ligu šampiona još Monako i Olimpik iz Liona, dok će u Ligu Evrope marsejski Olimpik i Ren, kao i Bordo koji će probati da se plasira kroz kvalifikacije.

Monako je, prema očekivanju, slavio kao gost protiv Troe sa 3:0 i potvrdio drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto, a za to vreme, Lion je na svom terenu preokrenuo protiv Nice.

Domaći su na kraju slavili sa 3:2, a junak utakmice bio je Memfis Depaj koji je het-trikom doneo veliko slavlje svom timu.

Lion je ovim trijumfom izborio treće mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona, pa Marseju nije bila dovoljna pobeda nad Amijenom od 2:1.

Iz lige ispadaju Troa i Mec, a za Tuluz još ima nade, jer će igrati u baražu za opstanak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Italija, poslednji dan, utakmica od 40 miliona evra, Miha se opredelio!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2018, 11:01

Toliko vredi danas duel u Rimu i to nije sve, traži se šesti na tabeli, ali i treći putnik u drugu ligu...U Italiji je ostalo veliko finale...Tačnije, utakmica poslednjeg kola između Lacija i Inter odlučiće i poslednjeg putnika u Ligu šampiona. Na talonu je veliki novac, pobednik će imati zagarantovanih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.