Liga Evropa u džepu, u glavi samo Liga šampiona - dilema za Milojevića u Bernu!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Evropa u džepu, u glavi samo Liga šampiona - dilema za Milojevića u Bernu!

Ovako bi mogao da izgleda sastav Crvene zvezde večeras.

Dvomeč sa Jang Bojsom biće najveći ispit ove generacije fudbalera Crvene zvezde.

Rezultati koji se stvaraju u kontinuitetu na najvećoj evropskoj fudbalskoj sceni ne može biti plod slučajnost ili sreće, a priliku da dokažu to imaće "crveno-beli" protiv prvaka Švajcarske.

Prva utakmica igra se večeras u Bernu sa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 21 sat, a Vladan Milojević će imati neke ozbiljne kadrovske probleme.

Strateg šampiona Srbije neće moći da računa na Bena, Jovančića, Jovičića, Milunovića i Pavkova, ali nema sumnje da igrači koji deluju iz drugog plana imaju kvalitet da priteknu u pomoć.

Na golu će biti Milan Borjan, dok će odbrana pretrpeti promene zbog isključenja Milunovića. Njegovo mesto će popuniti Raša Pankov koji je pokazao da se na njega može računati kada je najteže.

Vezni red će držati Kanjas, društvo bi trebalo da mu pravi Ivanić dok će ofanzivni trio biti pojačan povratkom Bena koji ima prednost u odnosu na novajliju Matea Garsiju koji bi mogao da debituje u nastavku meča.

Opet, postoji mogućnost da Ivanić zauzme mesto Bena, a da na poziciji klasičnog veznog bude Vulić. Epilog Milojevićeve dileme ćemo saznati nešto pre utakmice.

Svoje mesto će zauzeti i Marin i Vukanović, najistureniji igrač biće Boaći.

Zvezda ima priliku da iskoristi neigranje trojice možda i najboljih igrača Jang Bojsa Sulejmanija, Špilmana i Oroa kako bi napravili dobar rezultat pred revanš na Marakani.

Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Kanjas, Ivanić, Vukanović, Marin, Ben - Boaći.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.