Liga 1 - Di Marija srušio crvenu Nicu! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Di Marija srušio "crvenu" Nicu! (video)

Tim Patrika Vijere mora da poradi na disciplini.

"Anđeo" u redovima šampiona briljirao na Azurnoj obali, PSŽ slavio sa 4:1 u desetom kolu Lige 1.

Tuhelov tim je poveo već posle petnaest minuta, sjajnu kontru su povukli Parižani, na kraju je proradila argentinska veza. Ikardi dodaje Di Mariji koji preciznim šutem dovodi goste u vođstvo.

Argentinac je posle šest minuta pokazao kakva je klasa od igrača kada odličnim lobom udvostručava prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svog tima. Po povratku sa pauze gosti nastavljaju da napadaju, Markinjoš je imao odličnu priliku u 60. minutu, ali Brazilac pogađa prečku.

Sedam minuta kasnije neverovatne scene u odbrani Parižana, greška za greškom koje na kraju koristi Ganago za efektan gol u 67. minutu.

Činilo se da domaći mogu do boda, ali onda u samo tri minuta igrači Patrika Vijere dobijaju dva crvena kartona. Prvo je Siprijen dobio drugi žuti zbog prigovora da bi u 77. minutu Erele dobio direktan crveni posle konsultacije sa VAR-om. Igrač Nice je udario Paredesa.

U strelce se do kraja utakmice upisuju još Mbape i Ikardi tako da su Parižani u potpunosti iskoristili brojčanu nadmoć i zabeležili ubedljivu pobedu od 4:1.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PSŽ sa dva igrača više protutnjao Nicom

Izvor: B92, 18.Okt.2019

Fudbaleri Pari Sen Žermena ubedljivo su pobedili Nicu na gostovanju sa 4:1, na otvaranju 10. kola francuske Lige 1...Ovim trijumfom "sveci" su povećali prednost na tabeli u odnosu na drugoplasirani Nant, koji svoj meč igra u subotu protiv Meca...Nakon prvih 25 minuta bilo je jasno da će gosti iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.