La Liga se vraća 12. juna

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 18:34

La Liga se vraća 12. juna

Fudbalsko prvenstvo Španije biće nastavljeno 12. juna, prenosi španski list "As". Sezona bi trebalo da se završi do kraja jula. Avgust mesec je planiran za završetak Lige šampiona i Lige Evrope.
Kako se navodi, fudbal u španskoj La Lige vratiće se 12. juna, a takmičenje će biti završeno do kraja jula. Do kraja prvenstva ostalo je još 11 kola.

Klubovi u Španiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ove nedelje su počeli sa treninzima. Ekipe testiraju svoje igrače na koronavirus, čekajući nastavak sezone. Posle slučajeva zaraze u Sosijedadu, Ateltiku, Sevilji i Granadi, španski mediji su danas objavili da su tri fudbalera Betisa bila pozitivna na koronavirus.
To je u senku stavilo planirani nastavak sezone. Međutim, mediji navode da je za restart prvenstva označen 12. jun.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠPANCI NAJVLJUJU LUDNICU: Igraćemo fudbal 35 dana bez prestanka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 10:46

Biće poštovani svi protokoli predostrožnosti...Predsednik La Lige Havijer Tebas kaže je uveren da postoji minimalni rizik od nastavka sezone i da će se na Pirinejima igrati fudbal svakodnevno. La Liga je prekinuta 11. marta, igrači su se vratili individualnim treninzima krajem prošle nedelje,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.