LŠ: Vlahović i Kostić protiv Zvezdinog dželata, Dinamo traži osvetu za hladan tuš

Izvor: B92, 11.Okt.2022, 09:46

LŠ: Vlahović i Kostić protiv Zvezdinog "dželata", Dinamo traži osvetu za "hladan tuš"

Utakmicama četvrtog kola u utorak uveče se nastavlja fudbalska Liga šampiona, a derbi se od 21.00 igra u Milanu, gde će šampion Italije dočekati ekipu Čelsija.

U E grupi, u istom terminu, sastaju se Dinamo Zagreb i Salcburg, za koji nastupa štoper srpske reprezentacije Strahinja Pavlović.

U prvom meču Zagrepčani su doživeli poraz jer im je VAR u poslednjim minutima poništio gol.

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekaće na Parku prinčeva Benfiku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u meču koji bi mogao da odredi pobednika H grupe.

Obe ekipe imaju po sedam bodova iz prva tri kola, a za portugalski tim nastupa srpski fudbaler Mihailo Ristić.

U istoj grupi Juventus, čije boje brane srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić, pokušaće da se približi vodećem dvojcu trijumfom u Haifi protiv Makabija.

Meč "stare dame" i ekipe koja je eliminisala Zvezdu iz Lige šampiona igra se na stadionu "Sami Ofer" i počinje u 18.45.

U istom terminu Kopenhagen će ugostiti Mančester siti koji je lider G grupe sa maksimalnih devet bodova, a u drugom meču grupe od 21.00 Dortmund će dočekati Sevilju, čije boje brani vezista srpske reprezentacije Nemanja Gudelj.

Šampion Evrope i lider F grupe Real iz Madrida gostovaće od 21.00 Šahtjoru iz Donjecka, koji je domaćin u Varšavi zbog ratnih dešavanja u Ukrajini.

U drugom meču F grupe u istom terminu sastaju se Seltik i Lajpcig.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Debakl Juventusa u Haifi, VAR najzapaženiji u Kopenhagenu; Čelsi slavio u Milanu, Real izvukao bod protiv Šahtjora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2022

Herojska pobeda Makabija iz Haife nad favorizovanim Juventusom 2:0 u četvrtom kolu Lige šampiona...Jako loša igra gostiju, bezidejno i nepovezano izgledali su redovi ekipe koju sa klupe vodi Masilijano Alegri. Rani pritisak Makabija sa početka meča krunisan je golom Acilija u 7. minutu posle dobrog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.