LŠ - Totalno ludilo na Stamford Bridžu, dva crvena za 10 sekundi i osam golova! Inter na teži način naučio da je 2:0 najopasniji rezultat! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Totalno ludilo na Stamford Bridžu, dva crvena za 10 sekundi i osam golova! Inter na teži način naučio da je 2:0 najopasniji rezultat! (video)

Kakvo veče u Ligi šampiona!

Veoma efikasno veče u Ligi šampiona zaokružilo je i šest utakmica u terminu od 21 čas kada smo videli neverovatnih 27 golova.

GRUPA E

Liverpul je na Enfildu bio bolji od Genka sa 2:1.

Vajnaldum je u 14. minutu doveo svoj tim u vođstvo, da bi Samata u 41. minutu poravnao rezultat. Golom Okslejd-Čemberlejna >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 53. minutu "redsi" su ipak stigli do trijumfa.

Napoli je na domaćem terenu remizirao sa Salcburgom 1:1. Austrijanci su u 11. minutu preko Halanda iznenađujuće poveli, ali je Lozano pogotkom u 44. spasio svoj tim poraza.

GRUPA F

Borusija iz Dortmunda napravila je veliki preokret i trijumfovala kod kuće protiv Intera sa 3:2.

"Neroazuri" su nakon prvih 45 minuta vodili sa 2:0 golovima Martineza u petom i Vesina u 40. minutu igre, da bi "milioneri" napravili pravo malo čudo.

Prvo je Hakimi u 51. smanjio zaostatak domaće ekipe, Brant u 64. poravnao rezultat, da bi desni bek Borusije svojim drugim golom u 77. minutu doneo potpuni preokret i trijumf svom timu.

Slavija iz Praga je u terminu od 18.55 napravila veliko iznenađenje na Nou Kampu gde su remizirali bez pogodaka protiv Barselone

GRUPA G

Olimpik je u Lionu slavio protiv Benfike sa 3:1. "Lavovi" su na poluvremenu vodili golovima Andersena u 4. i Depaj u 33. minutu meča. Seferović je u 76. minutu doneo kakvu-takvu nadu da bi Portugalci mogli da izbegnu poraz, ali njima je presudio Traore u 89. minutu meča.

Ranije danas, Lajpcig je bio bolji od Zenita takođe rezultatom 2:0.

GRUPA H

Ajaks predvođen reprezentativcem Srbije Dušanom Tadićem kao kapitenom remizirao je sa Čelsijem u Londonu rezultatom 4:4 u fantastičnoj utakmici na Stamford Bridžu.

Holanđani su poveli već u drugom minutu autogolom Abrahama, ali je domaćin tri minuta kasnije poravnao rezultat preko Žoržinja sa penala.

"Kopljanici" su ponovo krenuli u ofanzivu i na kraju potpuno zasluženo stigli do novog vođstva u 20. minutu golom Promesa. Usledila je prava majstorija iz "kuhinje" Hakima Zijeha koji je postigao fantastičan pogodak iz skraćenog kornera sa desne strane u 35. minutu igre.

Drugo poluvreme je počelo u znaku ofanzive "plavaca", ali sve se ubrzo srušilo u 55. minutu kada je Van de Bek u kaznenom prostoru savladao Kepu. Prava drama je usledila u finišu, arbitar Roki je u istom mahu isključio dva igrača Ajaksa Blinda i Veltmana pritom dosudivši penal za Čelsi koji u pogodak ponovo pretvara Žoržinjo u 71. minutu

Puleni Frenka Lamparda su tri minuta kasnije iskoristili dva igrača više i u potpunosti se vratili u meč kada je Džejms pogodio nakon odbitka. Odmah zatim pogodio je i Aspilikueta, ali je taj pogodak poništen zbog ranijeg igranja rukom.

Valensija je nakon preokreta savladala Lil sa 4:1 na Mestalji. Francuska ekipa je povela u 25. minutu preko Osimhena, da bi u drugom poluvremenu usledio pravi potop Lila.

Pareho je u 66. sa penala poravnao rezultat, a pravi preokret usledio je u finišu meča. Nesrećni Sumaro je postigao autogol u 82, dva minuta kasnije pravi projektil ispalio je Kondogbija, da bi svaku dilemu otklonio Tores u 90. minutu meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dućina svlačionica puna majstora, Zijehov projektil oduševio Evropu! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019

Marokanac matirao Kepu na neverovatan način...Kakvo fudbalsko veče širom Evrope!..Na osam današnjih utakmica u Ligi šampiona palo je čak 29 golova, a neki su se posebno izdvojili...Kod nas je izbor pao na saigrača Dušana Tadića Hakima Zijeha koji je fantastičnim udarcem skoro iz mrtvog ugla...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.