LŠ Top 10 - Najlepši golovi iz sezone za nama, Bejlov na drugom mestu! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ Top 10 - Najlepši golovi iz sezone za nama, Bejlov na drugom mestu! (video)

Na zvaničnoj stranici Uefe osvanula je lista najboljih golova iz sezone 2017/18.

Završena je još jedna sezona u Ligi šampiona, Real Madrid je i treći put zaredom osvojio trofej, četvrti put u poslednjih pet godina.

Madriđani su zaista neprikosnoveni u ovom takmičenju, a o tome govori i podatak da se čak osam igrača "Los Blankosa" nalazi u timu godine.

Kada je u pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lista najboljih golova, za najlepši je izabran pogodak koji je Kristijano Ronaldo postigao protiv Juventusa u Torinu, u četvrtfinalu takmičenja.

Odmah iza njega je Bejlov evrogol iz finala, koji je prema mnogima i atraktivniji, a svakako nosi i veću težinu od Ronaldovog, no Portugalac je stavljen na prvo mesto.

Tu su još i Iguainov gol protiv Totenhema, Grizmanov protiv Rome, Džekov protiv Čelsija, Bejlov protiv Borusije Dortmund, Fredov (Šahtjor) protiv Rome, De Brujneov protiv Šahtjora, Insinjeov takođe protiv "Rudara", kao i Kristijanov gol protiv Borusije Dortmund.

Pogledajte ih OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.