LŠ - Sparsi još i dobro prošli, Tadić i drugovi pred vratima raja! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2019, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ - Sparsi još i dobro prošli, Tadić i drugovi pred vratima raja! (video)

Ajaks na pragu velike senzacije.

U prvoj utakmici polufinala Lige šampiona fudbaleri Ajaksa ostvarili su pobedu od 1:0 protiv Totenhema u Londonu.

Imali su "Kopljanici" i više od igre tokom najvećeg dela prvog poluvremena, nakon terenske inicijative uspeli su i da povedu u 15. minutu.

Tekla je sjajna akcija skoro čitav minut kada je Zijeh dodao loptu ka Doniju de Beku kojem nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo teško da savlada Ljorisa iz neposredne blizine.

Isti fudbaler je mogao da duplira prednost svoje ekipe, ali je bio previše sebičan kada mu je šut odbranio golman Sparsa.

U nastavku meča nismo videli previše ozbiljnih prilika, Totenhem je doživeo veliki udarac pošto je Maurisio Poketino morao da menja Vertongena nakon jezivog sudara sa Alderveireldom.

Totenhem je delovao dosta bolje u drugom poluvremenu, "Pevci" su propustili jako dobru priliku kada je šut Alija lako odbranio Onana.

Ritam igre je malo opao nakon toga, nije bilo previše uzbuđenja sve do 78. minutu kada je Neres na asistenciju Tadića pogodio stativu.

Ajaks je posle toga uspeo da umiri napore Sparsa da stigne do gola, pa put Amsterdama kreće sa kapitalnom prednošću u drugoj utakmici.

Revanš meč u Amsterdamu igra se 8. maja sa početkom od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa veruju da mogu bolje

Izvor: Sportske.net, 01.Maj.2019, 15:20

Nakon pobede protiv "Pevaca" u Londonu, fudbaleri ekipe iz Amsterdama smatraju da nisu pružili svoj maksimum...Hakim Zijeh i Matis de Liht su izjavili da su zadovoljni pobedom u prvoj utakmici protiv Totenhema, ali da su svesni da mogu još bolje..."Važno je to što smo sačuvali mrežu, ali i što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.