LŠ: Nejmar bacio Liverpul u ogromne probleme, Pevci se i dalje nadaju! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Nejmar bacio Liverpul u ogromne probleme, "Pevci" se i dalje nadaju! (video)

Večeras je završeno i peto kolo u Ligi šampiona, a evo šta se dešavalo na terenima širom Evrope.

GRUPA A

Borusija je na svom terenu remizirala protiv Briža, u Dortmundu je bilo 0:0 što je bilo dovoljno ekipi Lusijena Favra da se nađe među 16 najboljih ekipa u Evropi.

Ranije danas, Atletiko je obezbedio plasman u narednu rundu pobedom nad Monakom u Madridu sa 2:0.

          Пласман обезедио Sofascore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << резултати уживо

GRUPA B

Barselona je i zvanično obezbedila plasman u narednu fazu Lige šampiona pošto je slavila u Holandiji protiv PSV-a sa 2:1. Holanđani su bili i više nego dobar rival u prvom poluvremenu, propustili su nekoliko izglednih prilika, ali ekipa kakva je Barsa to ume da kazni. Probudio se Leo Mesi u 61. minutu kada je prvo postigao pogodak na sjajan način, a potom upisao i lucidnu asistenciju ka Đeraru Pikeu devet minuta kasnije. Utešni pogodak za ekipu iz Ajndhovena delo je Luka de Jonga u 83. minutu meča.

U veoma uzbudljivom susretu na Vembliju, Totenhem je uspeo da zabeleži vitalnu pobedu nad Interom od 1:0. Engleski tim je imao veći posed lopte i blagu terensku inicijativu, ali su i "Neroazuri" uspevali da priprete Ljorisu. Ipak, epitet igrača utakmice zaslužio je Kristijan Eriksen koji je u 80. minutu krunisao odličnu akciju ekipe Maurisija Poketina i tako produžio nadu da bi "Sparsi" mogli da se nađu među 16 najboljih ekipa Evrope.

          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.