LIGA ŠAMPIONA, UŽIVO Barsa sa Suarezom napada Borusiju (21:00)

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA, UŽIVO Barsa sa Suarezom napada Borusiju (21:00)

Ljubitelji fudbala konačno su dočekali ono najlepše od evropskog fudbala – Ligu šampiona. Istina i u ovom takmičenju ima mečeva Davida i Golijata, ali okršaj na Signal Idum parku to sigurno nije. Borusija u Dortmundu dočekuje Barselonu.
Šampion Španije i u ovom susretu će biti lišen usluga Lea Mesija. Argentinski fudbaler još se nije oporavio od povrede. Ipak, ono što raduje navijače katalonskog kluba, oporavio se Luis Suarez. On će od starta da se nađe na terenu. Erneseto >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Valverde je od početka meča bacio “u vatriu” golobradog Fatija. Samo da “čudo od deteta” ne izgori…
Sa druge strane, domaćin, zapet kao puška, nišani prvu “trojku” u elitnom takmičenju. Sve raspoložive snage spremne su da pokušaju da “skinu skalp” gigantu iz Španije.
Ove dve ekipe su se sastajale samo 1998. godine u UEFA Superkupu koji je tada igran u dva meča. U Barseloni, 8. januara, bilo je 2:0 za domaćina. Posle puna dva meseca, u revanšu je bilo 1:1.
Tekstualni prenos meča možete da pratite u nastavku teksta.
BORUSIJA – BARSELONA (21:00)
Stadion: Signal Idum park. Sudije: Hategan (Rumunija)
BORUSIJA: Akanji, Alkaser, Burki, Delanej, Guereior, Hakimi, Azar, Humels, Rojs, Sančo, Vitsel.
BARSELONA: Ter Štegen, Alba, Artur, Buskets, De Jong, Fati, Grizman, Lenglet, Pike, Semedo, Suarez.
Članak LIGA ŠAMPIONA, UŽIVO Barsa sa Suarezom napada Borusiju (21:00) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post LIGA ŠAMPIONA, UŽIVO Barsa sa Suarezom napada Borusiju (21:00) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Noć stvorena za Fatija, da li imamo novog rekordera Lige šampiona?

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019

Mladi zvezda Barselone nastavlja da ispisuje svoje ime u Barseloninoj istoriji...Večeras kreće toliko čekana Liga šampiona, već u prvom kolu imamo i par pravih derbija. Jedan od takvih će se odigrati u Dortmundu gde nemačkom vicešampionu gostuje šampiona Španije. Prve postave su već izašle,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.