LIGA ŠAMPIONA: Ranđelović HEROJ Grčke, Oli PREGAZIO Ruse! Dinamo GRABI ka eliti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Ranđelović HEROJ Grčke, Oli PREGAZIO Ruse! Dinamo GRABI ka eliti (VIDEO)

Odigrani prvi mečevi plej-ofa.

U prvim utakmicama plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, domaćini su ostvarili sigurne pobede. Čast gostiju spasila je samo Crvena zvezda, koja je remizirala u Bernu sa Jang Bojsom (izveštaj pročitajte OVDE).

Dinamo je na "Maksimiru" savladao norveški Rozenborg sa 2:0. Pobednik je bio rešen već u prvom poluvremenu, pošto su Petković iz penala u 8. i Oršić 20 minuta kasnije srušili svaku nadu gostiju da mogu iz Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da odnesu povoljan rezultat.

My name is Randjelovic! Lazar Randjelovic!#Οlympiacos #UCL #OLYKRA pic.twitter.com/Aye7yGYOGF

— Olympiacos FC (@olympiacosfc) August 21, 2019

Još ubedljiviji bio je Olimpijakos protiv Krasnodara i trijumfovao sa 4:0. Grci su do nogu potukli ekipu, koja je u prošlom kolu kvalifikacija iznenadila Porto i eliminisala Portugalce na Dragau.

Une entrée fracassante de Lazar Randjelovic (🇷🇸1997) auteur de 2 buts en 14 minutes avec l'Olympiakos. https://t.co/iz6f4C9kWn

— Mycki_ElScout (@Mycki_Boy) August 21, 2019

Junak pobede tima iz Pireja bio je srpski internacionalac Lazar Ranđelović. Bivši igrač Radničkog je postigao dva gola, u 78. i 86. minutu, dok je 180 sekundi kasnije pogodio i Podens za veliku prednost pred revanš u Rusiji. Prethodno je Gerero u 30. minutu doneo prednost Atinjanima, koji su značajnom zalihom jednom nogom već u grupnoj fazi Lige šampiona.

REZULTATI:

Dinamo Zagreb - Rozenborg 2:0

(Petković penal 8. Oršić 28.)

Olimpijakos - Krasnodar 4:0

(Gerero 30. Ranđelović 78. 86. Podens 89.)

Jang Bojs - Crvena zvezda 2:2

(Asale 7. Oro penal 76. - Degenek 18. Garsija 46.)

Pogledajte još fotografija iz Berna.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.