LIGA ŠAMPIONA: Poznata TRI učesnika grupne faze (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LIGA ŠAMPIONA: Poznata TRI učesnika grupne faze (FOTO)

Ostala su još tri nepopounjena mesta.

Ajaks, Jang bojs i AEK su večeras obezbedili igranje u grupnoj fazi Lige šampiona! Dušan Tadić nije iskoristio penal za Ajaks, ali Kopljanici su remijem bez golova u Kijevu otišli u elitu i poslali Dinamo u Ligu Evrope, gde će igrati i Videoton i Dinamo iz Zagreba, koji je ispao od Jang bojsa Miralema Sulejmanija.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate

Les premiers barragistes qualifiés en phase de groupe de Champions League :

🇳🇱 AJAX AMSTERDAM

🇬🇷 AEK ATHÈNES

🇨🇭 YOUNG BOYS BERNE pic.twitter.com/haKfbhGONN

— Instant Foot ⭐⭐ (@lnstantFoot) 28. август 2018.

Tadić je u 14. minutu iz penala pogodio stativu, ali to nije uticalo na plasman Ajaksa u Ligu šampiona. Dinamo iz Zagreba je na prepunom Maksimiru poveo golom Izeta Hajrovića, ali je bivši napadač Pari sen Žermena Gijom Oaro sa dva gola u dva minuta preokrenuo rezultat i odveo Miralema Sulejmanija i ostale saigrače u evropsku elitu.

Videoton je u sedmom minutu nadoknade imao fenomenalnu šansu da meč u Atini uvede u produžetak, ali je kapiten Roland Juhas sa ivice šesanesterca prebacio prečku za pola metra. Ceo meč za Videoton trenera Marka Nikolića odigrali su Danko Lazović i Marko Šćepović. AEK je od 80. minuta igrao sa desetoricom, isključen je Helder Kosta, a meč je završio sa devetoricom jer je u sedmom minutu nadoknade posle koškanja sa Lazovićem isključen Marko Livaja.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.