LIGA ŠAMPIONA: Oslabljeni Bajern sanja čudo u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 09:33

LIGA ŠAMPIONA: Oslabljeni Bajern sanja čudo u Parizu

U prvom meču PSŽ slavio sa 3:2.

Da li se u četvrtfinalu završava ovogodišnji pohod aktuelnog prvaka Lige šampiona Bajerna iz Minhena? Bavarci stižu u Pariz na megdan PSŽ-u sa golom zaostatka i gomilom kadrovskih problema od kojih je najveći izostanak najboljeg strelca Roberta Levandovskog.

Prvi susret između ova dva kluba je bio zaista fantastičan, a na kraju su trijumf odneli Parižani, koji su slavili sa 2:3. Bajern je bio bolji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Mbape i ekipa bili konkretniji i precizniji

Utisak je da su Parižani ove sezone sve podredili osvajanju Lige šampiona, pa otuda i ne treba da čudi što tim sa “Parka Prinčeva” ne blista ove godine u Ligi 1, i vrlo lako se može desiti da na kraju ne dođu do šampionske titule što se u prethodnih nekoliko šampionata nije dovodilo u pitanje.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Inače, Maurisio Poketino za ovaj duel neće moći da računa na Bernata, Ikardija i Markinjosa, ali daleko većih problema pri sastavu tima ima strateg Bajerna Hans Flik.

Ovog vikenda se nekako ugasila i nada da bi Serž Gnabri mogao da se oporavi za ovaj revanš, a novi problemi su u međuvremenu zadesili Bavarce pošto se povredio i Niklas Zule, koji je jako bitan šraf u zadnjoj liniji tima.

Na sve to, Bajern će na ovom susretu pored Levandovskog, biti lišen usluga Tolisoa, Daglasa Koste, ali i Markusa Roke, pa je strateg tima iz Minhena za ovaj revanš odlučio da na spisak putnika uvrsti i trojicu igrača iz drugog tima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.